Mirosul câinelui i-a salvat viața! Cum a ocolit moartea un copil de șapte ani care suferă de diabet

Thursday, 10 March 2016, 20:27 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Cum i-a salvat Jedi viața stăpânului său:

Totul s-a întâmplat, săptămâna trecută, în timp ce Luke și părinții lui dormeau. Monitorul care redă evoluția nivelului de zahăr din sângele lui Luke arăta valorile normale, nesemnalând nicio posibilă complicație. Dar lucrurile nu stăteau așa.

Jedi a detectat imediat, prin intermediul simțului olfactiv, că ceva nu este în regulă și că nivelul de zahăr din sângele lui Luke scăzuse alarmant de mult. Acesta s-a dus în camera unde dormeau părinții lui Luke și nu s-a lăsat până când nu i-a trezit.

"Jedi a început să sară pe pat și înapoi jos pe podea, repetând figura de câteva ori. Deși îl simțeam, nu m-am trezit până când Jedi nu s-a întins pe mine. Atunci m-am trezit imediat și mi-am dat seama că ceva nu era în regulă", a relatat mama lui Luke întreaga întâmplare în cadrul unei postări pe Facebook, care a devenit virală.

Grație lui Jedi, aceasta a reușit să îi administreze lui Luke la timp cantitatea de glucoză de care avea nevoie. După acest episod, cel mic a dormit liniștit pentru restul nopții.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri