Coronavirus - România: 19398 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ministrul Sănătății, în mijlocul focarelor COVID! Ce a găsit la Cluj

Wednesday, 08 April 2020, 18:34 Sursă: Realitatea.NET

"Am venit şi la Cluj pentru a evalua situaţia, atât la nivelul spitalelor, cât şi în discuţii cu administraţia locală. Clujul este un exemplu de bună practică. Am vrut să văd efectiv fiecare management, să mi se prezinte problemele şi activitatea desfăşurată. Faţă de multe alte oraşe, aşez Clujul undeva sus, atât ca activitate medicală, cât şi ca implicarea administraţiei locale, că este prefectură sau că este primăria municipiului. Ţin să menţionez că din toate discuţiile pe care le-am avut există capacitate şi de testare, există capacitate şi de tratament la nivelul unităţilor din Cluj-Napoca. Aştept ca orice sesizare să îmi ajungă la nivel de minister şi să pot completa orice deficienţă, orice deficit sau orice necesitate", a spus Nelu Tătaru.

El a precizat că datorită capacităţii mari de testare pentru coronavirus pe care o are Clujul, va prelua şi teste din alte oraşe.

"La Cluj este o capacitate de 1.000 de testări pe zi. Ţin să menţionez că Clujul poate asigura testarea şi pentru localităţi din jur; deja am vorbit pentru Deva sau pentru Suceava să poată aduce teste pentru a fi lucrate la Cluj", a mai menţionat ministrul Sănătăţii.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-04-08 21:52:05
Educatie si sanatate gratuite duce la flegme gratuite !!!

Educatia si sanatatea sint gratuite asa ca poti scuipa pe ele. Legislatia e tot gratuita asa ca se piate scuipa pe ea ! Totul e facut de corifeii ultimilor 30 de ani sa poata fi scuipat de ei si apoi de oricine altcineva doreste !!!

2020-04-08 21:56:18
Produc masti sau trentze ca celebde pe emag !!!?

Daca produc tifoane prin care trece si barza ...

Alte articole din: ACTUAL