Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ministrul Monica Anisie a semnat ordinul de ANULARE a doctoratului lui Darius Vâlcov. Care este motivul

Tuesday, 14 July 2020, 23:05 Sursă: Realitatea.NET

Este vorba despre teza de doctorat "Perfectionarea managementului financiar al intreprinderii in perspectiva aderarii Romaniei la Uniunea Europeana" elaborata si sustinuta in anul 2008 de Darius Valcov la Academia de Studii Economice din Bucuresti. Expertii au descoperit ca aceasta include texte copiate din alti autori fara ca acestea sa fie citate conform normelor academice si fara a indica sursa, peste 80 de pagini, potrivit Ziare.com.

23% din teza de doctorat a fostului strateg al PSD reprezintă preluare integrală sau parţială din alţi autori a fost concluzia Comisiei de lucru a Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU), care a analizat sesizarea de plagiat în acest caz, propunând retragerea titlului de doctor.

Și Victor Ponta a rămas marți fără titlul de doctor în drept. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins definitiv cererea prin care fostul premier Victor Ponta a solicitat anularea ordinului ministrului Educaţiei prin care i-a fost retras în anul 2016 titlul de doctor în drept.

Pe 1 august 2016, ministrul Educaţiei la acea vreme, Mircea Dumitru, a semnat ordinul de retragere a titlului ştiinţific de doctor în drept în cazul lui Victor Ponta.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL