Coronavirus - România: 4057 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Militar român de la o structură NATO, infectat cu coronavirus

Wednesday, 25 March 2020, 12:07 Sursă: Realitatea.NET

Un militar român din Comandamentul Multinațional de Divizie Sud-Est, structura NATO, sediul din București, a fost confirmat, marți, pozitiv cu noul coronavirus. El este acum internat la Institutul Național de Boli Infecțioase "Prof. dr. Matei Balș" și se află în stare bună.

”În data de 24 martie 2020, un militar român din Comandamentul Multinațional de Divizie Sud-Est a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus. La nivelul comandamentului au fost luate de urgență toate măsurile necesare, fiind aplicată procedura elaborată pentru acest tip de situație.Militarul este, la acest moment, internat la Institutul Național de Boli Infecțioase "Prof. dr. Matei Balș", unde se află în stare bună”, potrivit unui comunicat emis de Comandamentul Multinațional de Divizie Sud-Est.

Odată cu depistare cazului militarului, a fost efectuată o anchetă epidemiologică.

”Până la acest moment a fost deja efectuată ancheta epidemiologică, iar toate recomandările rezultate în urma acesteia au fost implementate imediat. De asemenea, personalul Comandamentului Multinațional de Divizie Sud-Est respectă strict constrângerile și limitările stabilite de autoritățile române pentru limitarea răspândirii bolii. În plus, pentru a asigura cât mai mult protecția personalului și a familiilor acestora, la nivelul comandamentului vor continua să fie luate toate măsurile de precauție, păstrând-se în același timp un nivel de reacție și vigilență corespunzător,” se mai precizează în comunicat.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL