Coronavirus - România: 449349 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Mesajul primului soț al Stelei Popescu

Friday, 24 November 2017, 17:32 Sursă: REALITATEA.NET

"Am fost nouă ani împreună, a fost dragostea tinereţii mele. La tinereţe, când ai o femeie frumoasă cum e Stela, era imposibil să nu te îndrăgosteşti. După aceea, mi-am jurat mie însămi că nu mă căsătoresc cu o actriţă. Am rămas prieteni. Mâine trebuia să vină la noi, la masă, că soţia mea îi pregătea nişte peşte. Soţia mea a zis că mâine face peşte şi îi împarte. Adio, Stela, te-am iubit. Ai fost dragostea mea din tinereţe. Să îţi fie somnul uşor, odihneşte-te în pace", a declarat, la Antena 3, regizorul Dan Puican.

Sicriul cu trupul actriţei Stela Popescu a fost depus, vineri, la Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase”, sute de oameni aplaudând la sosirea acestuia. Sâmbătă, actriţa va fi depusă la Capela Mănăstirii Cernica, iar duminică, 26 noiembrie, la Cimitirul Cernica va fi înmormântată alături de soţul său, textierul Mihai Puiu Maximilian.

Actriţa Stela Popescu a suferit un accident vascular cerebral hemoragic sever, nefiind cert dacă acesta s-a produs pe 22 sau 23 noiembrie 2017, a anunţat vineri Institutul Naţional de Medicină Legală "Mina Minovici" Bucureşti.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL