Coronavirus - România: 422852 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Urmau să cânte împreună de Crăciun. Mesajul emoţionant al lui Fuego după moartea Stelei Popescu

Friday, 24 November 2017, 07:48 Sursă: REALITATEA.NET

Stela Popescu a murit. Paul Surugiu, alias Fuego, este distrus si socat de moartea Stelei Popescu.

Artistul nu-si poate reveni din soc mai ales ca, de Craciun, trebuiau sa urce impreuna pe scena, scrie stirilekanald.ro.

"E greu! Mi-e greu! Am pierdut un mentor, un prieten, o mare actrita! Dificil! Toate cuvintele nobile le merita doamna STELA POPESCU! Pregăteam împreuna un moment special pentru scena Teatrului National, acolo unde avea sa fie invitata mea in spectacolul din luna decembrie! Ştiu ca viaţa nu întreabă, dar se împuţinează oamenii colosali ai acestei tari şi rămânem vitregiti, goi, uitaţi de simboluri!

Stela Popescu a slujit scena, peste 60 de ani, cu dăruirea unui suflet basarabean! A fost şi va fi iubita şi merita toate aprecierile pentru cariera-i complexa!
Sunt onorat ca am fost unul dintre cei mulţi care s-au bucurat de privilegiul de a o cunoaşte dincolo de scena, oferindu-mi fericirea de a fi printre prietenii apropiaţi ai ultimei perioade!
Azi pică in tristete revista românească, cortina descoperind imaginea acestei actrite imense in rândul clasicilor! Rămâi cu bine, doamna Stela Popescu!", a spus Fuego.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL