Coronavirus - România: 440344 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Melania Trump, primul mesaj după alegerile din Statele Unite

Monday, 09 November 2020, 14:29 Sursă: Realitatea PLUS

Autor: Zbirnea Andrei

La mai bine de 24 de ore după ce toate instituțiile media din Statele Unite arătau că Donald Trump a pierdut cursa pentru un nou mandat la Casa Albă, a venit o reacție și din partea primei doamne. Melania Trump a scris pe Twitter că își dorește alegeri corecte și transparență.

Melania Trump: Poporul american merită alegeri corecte. Toate voturile legale, nu cele ilegale, trebuie numărate. Trebuie să protejăm democrația noastră prin transparență totală.

Surse citate de televiziunea de știri CNN spuneau, înainte de acest mesaj, că Melania ar fi încercat să-l convingă pe președintele în exercițiu să-și accepte public înfrângerea. Donald Trump a continuat în schimb seria mesajelor furioase pe Twitter în care contestă rezultatele alegerilor.

Donald Trump: De când presa de propagandă decide cine va fi noul nostru președinte? Cu toții am aflat tot felul de chestii în ultimele două săptămâni.

De celalată parte, simpatizanții președintelui ales Joe Biden au continuat să își arate bucuria în stradă. Candidatul democrat Joe Biden a adunat peste 270 de voturi electorale, numărul minim care-i asigură victoria.

Joe Biden: Este timpul să vindecăm America!

Potrivit Comisiei Electorale Federale, nu există dovezi că alegerile din Satele Unite ar fi fost fraudate. Donald Trump a anunțat însă că echipa sa de campanie va merge în instanță pentru a contesta numărarea voturilor.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL