Coronavirus - România: 28166 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Mama copilului dat afară din spital: "Am primit facturile, dar nu mi s-a spus să plătesc"

Thursday, 01 February 2018, 11:32 Sursă: REALITATEA.NET

"Săptămâna trecută am fost chemaţi pentru control la spital, doamna doctor l-a trimis la Terapie Intensivă, la dl dr. Florea. Încercăm mai multe tratamente, să-şi poată reveni. Când am fost accidentat cu copilul la Spitalul Oradea, am fost foarte mulţumiţi de ei, dar la spitalul de copii n-am fost mulţumiţi. Au vrut să-l dea afară, că nu-şi mai revine, n-au vrut să-l mai ţină.

Nu mi s-a spus că trebuie să plătesc acel decont de 13000 de lei, doar atât că am primit facturile. Lângă biletul de ieşire, era şi factura de plată, dar nu nouă... În luna martie trebuie să-i pună din nou placa, decomadată nici noi nu ştim ce urmează pentru copil", a spus mama micuţului.

Deşi copilul are nevoie de tratament și intervenții chirurgicale, el a fost externat până când părinţii vor achita facturile medicale restante, de câteva zeci de mii de lei.

Reprezentanţii Spitalului Judeţean Oradea susțin că legea îi obligă să le ceară bani părinților pentru spitalizare, pe motiv că accidentul în care a fost rănit s-ar fi produs din cauza băiatului.  Şi asta în condiţiile în care raportul poliţiei despre incidentul rutier nu a fost finalizat.

Tatăl minorului vrea acum să-şi caute dreptatea în justiţie. Până atunci, copilul este îngrijit acasă de părinţi.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL