Coronavirus - România: 30789 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ludovic Orban a explicat de ce au fost amânate relaxările de la 1 iulie: „Este o cifră care ne face să rămânem în GARDĂ”

Tuesday, 30 June 2020, 16:32 Sursă: Realitatea.NET

„Este o cifră care ne face să rămânem în gardă, să rămânem concentraţi şi mobilizaţi pentru aplicarea măsurilor pe care le-am adoptat şi evoluţia numărului de cazuri ne-a şi determinat să amânăm alte măsuri de relaxare.

Miercuri este şedinţă de Guvern, dar eu nu sunt ca alţi premieri care într-un fel votează ca premier şi în alt fel ca parlamentar. Eu am votat ca preşedinte al Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă pentru propunerea formulată de CNSU şi voi susţine în Guvern adoptarea propunerii formulate de Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă”, a spus Ludovic Orban, marți, după o vizită la Uzina ALRO Slatina.

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, astăzi, noul bilanț al infecțiilor cu coronavirus: sunt 388 de cazuri noi și încă 17 decese.

Până astăzi, 30 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 26.970 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 20.141 au fost externate, dintre care 19.050 pacienți vindecați și 1.091 pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare.

 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL