Coronavirus - România: 63762 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Lucian Isar – banii înapoi la bancă!

Monday, 24 June 2019, 15:10 Sursă: REALITATEA.NET

Unii spun că este doar o nerozie sau un simplu zvon, în fapt, Lucian Isar fiind respins de Mugur Isărescu de la o teză de doctorat. Și junele finanțist n-ar fi înghițit o asemenea înfrîngere, drept pentru care nu i-o poate ierta.
Dar nu despre asprirațiile beneriste ale consortului este vorba. Și nici despre abilitatea sa de a cîștiga procese. Aproape întotdeauna pierde la fond și cîștiga la recurs. Același lucru s-a întîmplat și într-un proces cu Banca Comercială Feroviară. Lucian Isar, după un parcurs accidentat (demisii sau denunțări de contracte) pe la diverse companii de stat sau private, ajunge președinte al Consiliului de Supraveghere al Băncii Comerciale Feroviare. Contractul său conținea o prevedere simplă. Orice parte poate denunța contractul cu un preaviz de 90 de zile. Nu insist pe motivele pentru care Banca Feroviară a denunțat contractul cu Lucian Isar și i-a plătit salariul pentru 90 de zile în avans, cu un încărcat de nemulțumiri și scrîșnit ”Adio!”

Ei bine, mare amator de procese, Lucian Isar a inițiat în 2016 un litigiu cu BCF. La fond, Lucian Isar are parte de o respingere netă, dar la recurs, două judecătoare casează sentința și îi acordă lui Isar, pe lîngă banii încasați deja pentru cele 3 luni obligatorii conform contractului, încă o despăgubire de 359.844 de euro, plus cheltuielile de judecată.

Întregul material pe cotidianul.ro. 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL