Coronavirus - România: 2738 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Radu Moraru, mesaj DISPERAT după ce a fost dat AFARĂ de la Nasu TV, televiziunea creată de el

Thursday, 12 October 2017, 18:40 Sursă: REALITATEA.NET

Radu Moraru scrie că acest grup mafiot a atacat barbar Televiziunea! "Acest grup infractional este condus de catre Paul Alexandru Moraru, nicio legatura de rudenie cu mine. Un escroc pe care l-am prins ca atenta pe la spatele meu sa puna mina pe Televiziunea Libera. Si l-am dat afara de pe post", scrie Radu Moraru.

"Ne hartuieste cu peste 20 de procese.
Dar acum a innebunit pur si simplu fiindca in urma cu citeva zile i-am platit, prin executor judecatoresc, cei 79.000 de lei, creanta pe care o avea de la Radiocom si cu care dorea sa puna mina pe Televiziune.
Practic l-am lasat fara obiectul muncii de infractor si toate procesele lui nu isi mai au rostul.
Si atunci, au atacat barbar Televiziunea! Voi lupta pina la capat fiindca adevarul e unul singur si este de partea mea ! Si toate documentele arata ca eu spun adevarul.
Pe curind ! Tot aici pe site, deocamdata !
Sa fiti iubiti!
Radu Moraru", este mesajul celui care s-a identificat cu Nasul TV în ultimii ani.

Potrivit unui comunicat, "Radu Moraru a fost destituit din toate funcțiile deținute la Nașul TV și la firma Nașul, Prietenii de Pretutindeni și Asociații SA deținătoare a licențeiTV". Totodată, "Radu Moraru nu mai reprezintă în niciun fel televiziunea Nașul TV".

Persoana care reprezintă legal televiziunea Nașul TV este Paul Alexandru Moraru (fără nicio legătură cu Radu Moraru), președinte al Consiliului de Administrație, conform paginademedia.ro.

Conflictul dintre Radu Moraru și Paul Moraru (realizator Nașul TV, fost OTV) a plecat de la sumele de bani (peste 200.000 de euro) pe care Paul Moraru i-a pus la dispoziția lui Radu Moraru pentru stația TV, mai notează sursa amintită


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL