Coronavirus - România: 69374 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Localitatea din România unde NIMENI nu a promovat la Capacitate şi la Bac

Thursday, 06 July 2017, 16:14 Sursă: REALITATEA.NET

Cel mai longeviv primar din judeţul Mehedinţi, Marian Răducan, se arată extrem de supărat pentru eşecul elevilor liceului din Şişeşti la examenul de bacalaureat. Practic, niciun elev nu a reuşit să promoveze examenul maturităţii spre marea sa dezamăgire, scrie adevarul.ro.

Şi acest eşec vine după o altă dezamăgire, examenul de capacitate, unde nici aici elevii şcolii din localitate nu au trecut testarea. Într-o postare pe contul său de Facebook, edilul de la Şişeşti spune că vinovaţi pentru aceste rezultate slabe sunt în primul rând profesorii Liceului Teoretic "Gheorghe Ionescu Şişeşti":

"Pentru cadrele didactice din cadrul Liceului Gheorghe Ionescu Şişeşti cred că a le spune RUŞINE e prea mult! Capacitate 0 elevi care au obţinut o medie de 5, Bacalaureat 0 elevi care au obţinut promovarea! Atunci, întreb, de ce se mai prezintă aceşti dascăli, dacă putem să le mai spunem dascăli, la Liceul Teoretic Gheorghe Ionescu Şişeşti? Doar ca să le plătim naveta din banii localnicillor, doar să o ia la fugă la ora 14 spre microbuzul pus la dispoziţie gratuit ca să vină să-şi ridice salariile?"


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL