Coronavirus - România: 703776 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Le-a spus tuturor că-şi îngroapă maşina, ca să se bucure de ea după ce moare. Continuarea, fabuloasă

Sunday, 24 April 2016, 09:22 Sursă: REALITATEA.NET

Thane Chiquinho Scarpa a stârnit controverse după ce a anunţat că are de gând să-şi îngroape automobilul de lux, pentru a se bucura de el şi "pe lumea cealaltă". Gestul lui, oricât de bizar şi de criticat a fost, a avut, de fapt, o semnificaţie ascunsă.

"Unul duntre cei mai bogaţi şi puternici bărbaţi din Brazilia, a făcut valuri după ce a anunţat că plănuieşte să-şi îngroape Bentley-ul de milioane de dolari, ca să poată conduce cu stil în viaţa de apoi. A primit multă atenţie din partea presei şi a fost aspru criticat pentru gestul lui extravagant şi pentru risipa pe care o face. De ce nu a donat maşina în scopuri caritabile? Cât de rupt de realitate este acest om?", a povestit Sairam Patro pe o reţea de socializare.

"Dar există o răsturnare de situaţie. Cu câteva clipe înainte de a-şi coborî maşina în groapa săpată, a declarat că nu are de gând să facă asta şi a dezvăluit adevăratul motiv pentru ce făcuse: pentru a-i face pe oameni să conştientizeze cât de importantă este donarea de organe. 'Oamenii mă condamnă pentru că îngrop un Bentley ce valorează milioane de dolari, dar, de fapt, oamenii îngroapă ceva mai valoros decât maşina mea', a explicat Sarpa. 'Oameni îngroapă inimi, ficat, plămâni, ochi, rinicih. Este absurd. Atât de mulţi oameni aşteaptă un transplant, iar voi îngropaţi organele sănătoase care ar putea să salveze atât de multe vieţi'", a adăugat el.

Postarea în care Sairam a relatat această faptă a devenit virală pe Facebook, ajungând la aproape 89.000 de redistribuiri.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL