Kovesi, acasă la Ghiță. Andronic: "A fost ciocanul de care aveau nevoie"

Sunday, 17 February 2019, 10:55 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Omul de afaceri Sebastian Ghiţă a reluat, duminică, la Romania TV, afirmaţiile conform cărora avea o relaţie apropiată cu şefa DNA Laura Codruţa Kovesi, susţinând că aceasta a fost la el acasă, la Ploieşti: "a fost văzută de lăutari, de chelneri".

Întrebat cu ce ocazie a fost şefa DNA la el acasă, Ghiţă a răspuns: „La una dintre vizite mi-a făcut cadou două bufniţe. Erau două bufniţe lipite ca simbol al prieteniei. Kovesi venea foarte greu la aceste întâlniri fără Florian Coldea. Aveau o relaţie mai strânsă, profesional, ca să nu dăm loc la interpretări”.

Referitor la numeroasele dosare în care este inculpată fosta şefă DNA, Laura Codruţa Koveri, jurnalistul Dan Andronic a afirmat că au fost foarte multe cazuri de oameni nevinovaţi care au plătit scump datorită abuzurilor făcute de DNA.

„Am avut şi avem numeroase cazuri. Toţi au fost exclusi din economie, din viaţa sociala, din tot. A fost un plan deliberat, un plan bine pus la punct. Interesele celor care susţin acest model nu au nicio legatura cu drepturile omului sau cu aplicarea legii. Ei vor o asanare rapidă. Ei hotărăsc cine sunt miniştrii care să rămână în funcţii. Kovesi a fost ciocanul de care aveau nevoie”, a afirmat Dan Andronic.

SursaAdaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri