Coronavirus - România: 217216 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Judecătoria Vaslui a decis eliberarea condiţionată a lui Relu Fenechiu

Thursday, 29 June 2017, 16:19 Sursă: REALITATEA.NET

"Admite propunerea Comisiei de liberare condiţionată din cadrul Penitenciarului Vaslui privind liberarea condiţionată a persoanei condamnate Fenechiu Relu. În temeiul art. 587 alin. 1 Cod procedură penală, dispune eliberarea condiţionată a condamnatului Fenechiu Relu, anterior executării integrale a pedepsei de 5 ani şi 6 luni închisoare, aplicată prin sentinţa penală nr. 62/2017 a Tribunalului Vaslui, mandat de executare nr. 69/2017", se arată în hotărârea pronunţată de instanţa vasluiană.

Decizia Judecătoriei Vaslui nu este definitivă, putând fi atacată în termen de trei zile.

Fostul ministru al Transporturilor a fost condamnat definitiv în dosarul "Transformatorul" în ianuarie 2014, după ce a fost trimis în judecată de către procurorii DNA în iunie 2012, fiind acuzat că, prin firmele sale, a vândut transformatoare şi întrerupătoare uzate şi vechi la preţuri de produse noi către Sucursala de Întreţinere şi Servicii Energetice Electrice Moldova, cu complicitatea fostei conduceri a instituţiei.

Fenechiu a fost condamnat, de asemenea, în dosarul 'Siveco', după ce şi-a recunoscut vinovăţia într-un dosar în care era acuzat de DNA Ploieşti de trafic de influenţă în formă continuată şi spălare de bani.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL