Coronavirus - România: 706475 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Jocuri de Putere, cu Oreste Teodorescu – Ungaria și Polonia blochează acordul pentru bugetul Uniunii Europene

Thursday, 19 November 2020, 18:06 Sursă: Realitatea.net

Autor: Zbirnea Andrei

Ne concentram apoi atenția peste Ocean, unde preşedintele american în exerciţiu Donald Trump nu şi-a recunoscut înfrângerea la aproape două săptămâni de la alegeri. Opinia publica internațională se confruntă cu posibilul scenariu în care Trump ar refuza să-i cedeze locul preşedintelui ales în Ziua Inaugurării, dacă Biden va fi declarat câștigător in ciuda nenumăratelor probe de fraudare a votului oferite de către echipa republicanilor.

Un avertisment cu adevărat ingrijorator vine de la şeful Programului Alimentar Mondial al Organizației Națiunilor Unite care spune că „vom avea foamete de proporții biblice în 2021”. David Beasley a declarat că este nevoie noi de fonduri in valoare de 5 miliarde de dolari doar pentru a evita foametea mondială și 10 miliarde de dolari suplimentari pentru a hrăni copiii subnutriți din întreaga lume.

Si, în sfârșit, vom inchide seara cu marile provocări pe care le va avea de surmontat Maia Sandu, noul președinte al Republicii Moldova, pornind in primul rând de la faptul ca întreaga economie a statului este dominată de oameni de afaceri ruşi, dar care exportă mai ales în Uniunea Europeană şi România, dependentă de banii trimişi acasă de moldovenii care trăiesc şi muncesc în străinătate şi condamnată la dispariţie de una dintre cele mai rapide depopulări de pe planetă.

Va aștept alături de Dan Dungaciu, Ștefan Ciochinaru, Mihai Rusu și Alexandru Grumaz!


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL