Coronavirus - România: 449349 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Jocuri de Putere, cu Oreste Teodorescu: Transparentizarea cheltuielilor la Primăria Municipiului București

Monday, 02 November 2020, 17:42 Sursă: realitatea.net

Autor: Zbirnea Andrei

O veste bună vine din Parlamentul European, unde cele patru mari grupuri politice au ajuns astăzi la un compromis privitor la Mecanismului de Reziliență și Redresare (NextGeneration EU), programul fără precedent al UE de susținere a economiilor în criza provocată de pandemia de Covid-19. Potrivit negocierilor din iulie, România ar urma să aibă alocată suma de 30,4 miliarde de euro din acest program pentru investiții în economie.

Am citit și in dunga Noul program de guvernare al PSD, prezentat public duminică. Dîncu și Grindeanu au nădușit din greu în efortul monumental de a da copy/paste Bibliei lui Dragnea din 2016. E adevărat, au renuntat la gogomăniile de atunci, înlocuindu-le însă cu niște enormități la fel de indecente.

Și vom inchide seara cu războiul sec dintre BOR și progresiști a cărui escaladare fără precedent a fost declanșată de afirmațiile jurnalistului Cristian Tudor Popescu referitoare la satanismul in sutana! Va aștept alături de Mario De Mezzo, Sorin Manea și Grigore Cartianu.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL