Coronavirus - România: 191102 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Jocuri de Putere, cu Oreste Teodorescu: Pandemia de coronavirus continuă să chinuie sistemul de sănătate românesc

Wednesday, 30 September 2020, 16:01 Sursă: realitatea.net

Autor: Zbirnea Andrei

În spitalele din București nu mai sunt locuri în spitalele destinate luptei cu pandemia, fiind înregistrate peste 400 de persoane, iar la nivel național, peste 55% dintre paturile de la ATI sunt deja ocupate. Coronavirusul lovește masiv și in clasa politica. Liderii PSD, Marcel Ciolacu și Paul Stănescu s-au testat miercuri, după ce săptămâna trecută, înainte de alegeri, s-au întâlnit cu liderii din Sălăj, care ulterior au fost confirmați pozitiv. Acum Stănescu și Ciolacu sunt in izolare în așteptarea rezultatului.

Avem și o veste buna pentru România. În primul raport al Comisiei Europene privind situația statutului de drept, țara noastră nu mai este vedeta negativă, fiind devansata de Ungaria și Polonia.

Și in sfârșit, potrivit datelor parțiale ale BEC, în urma scrutinului de Duminică, cele mai multe voturi le-au obținut liberalii, peste 2,3 milioane, iar în alianțe, PNL a obținut peste 2,6 milioane de voturi. PNL este urmat de PSD și de Alianța USR-PLUS.

Despre toate aceste și alte grozavii dâmbovițene vom discuta cu Ciprian Ciucu, Iulian Chifu, Raul Pătrașcu de la Spitalul Județean Timișoara și consultantul economic Constantin Rudnischi.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL