Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Jaf NEOBIȘNUIT comis de un român, în Italia. Cum s-a petrecut

Tuesday, 07 July 2020, 09:19 Sursă: Realitatea PLUS

Totul s-a pretecut în localitatea Sarezzo, din provincia Brescia. Românul a intrat în bar și și-a comandat ceva de băut. Când și-a terminat însă consumația, i-a spus barmaniței că iese până afară să scoată niște bani de la bancomat pentru a putea plăti. 

Tânărul în vârstă de 26 de ani a ieșit însă din bar, a mers pe o stradă din apropiere unde își lăsase niște haine de schimb, și-a pus pe față o mască de schi, s-a înarmat cu un cuțit de bucătărie și s-a întors în local.

Românul a amenințat-o pe femeie că o va omorî dacă nu îi dă toate încasările din ziua respectivă. Îngrozită, barmanița a reușit să fugă și să îl alerteze pe proprietar, care locuia la etajul al doilea al clădirii. În tot acest timp, românul a furat boreseta barmaniței în care nu se aflau nici măcar 50 de euro, plus mai multe lozuri în valoare totală de 600 de euro. 

La fața locului au ajuns imediat carabinierii, care au început să vizioneze imaginile de pe camerele de supraveghere. N-a durat decât câteva minute și în bar și-a făcut din nou apariția tânărul român. Își schimbase din nou hainele și venise să-și achite consumația. Românul a fost încătușat pe loc.

 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL