Coronavirus - România: 18594 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Jaf la o primărie din Arad: hoţii au furat un seif cu 13.000 de lei

Tuesday, 29 January 2019, 19:11 Sursă: REALITATEA.NET

Viceprimarul comunei Livada, Dorin Ştef, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că hoţii au intrat, în noaptea de luni spre marţi, în sediul primăriei, pe geam, au ajuns în casierie, de unde au furat un seif în care se afla o sumă de aproximativ 13.000 de lei.

“Seiful era înalt, aproximativ 1,2 metri, şi era destul de greu, era pus în picioare pe un perete. Hoţii au intrat pe geam şi au ieşit tot pe geam, casieria se află la parterul instituţiei. Primăria este dotată cu camera de supraveghere video, însă firele au fost tăiate de către hoţi. Ce s-a văzut pe camere au luat poliţiştii. S-au mai adunat imagini şi de la celelalte camere montate în sat. Sunt şi ceva urme de maşină în faţa primăriei. Cei aproximativ 13.000 de lei aflaţi în seif au reprezentat banii încasaţi din taxe şi impozite pe parcursul zilei de ieri (n.r. luni)”, a afirmat Dorin Ştef.

De asemenea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad, Lorena Radu, a declarat că se fac cercetări pentru furt calificat.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL