Jaf în Argeş: Au furat un seif cu 260.000 lei

Wednesday, 27 March 2019, 09:21, Sursă: REALITATEA.NET

Doi bărbaţi au fost reţinuti de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, de la Poliţia Municipiului Piteşti. Sunt acuzaţi că au furat seiful cu 260.000 lei, de la Hanul Valea Ursului. Ambii sunt recidivişti.

Adaugă părerea ta

Au furat seiful cu 260.000 lei, de la Hanul Valea Ursului! Fapta s-a petrecut în noiembrie 2018. Făptaşii au intrat prin efracţie în local, noaptea şi au furat seiful cu totul, într-o perioadă când hanul era închis. Angajaţii au sesizat dispariţia casei de bani după 3 zile şi atunci au anunţat Poliţia. Cum unitatea nu avea camere de supraveghere, poliţiştii au avut mult de lucru până când au dat de urma hoţilor.

Cazul a fost preluat de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, de la Poliţia Municipiului Piteşti. Oamenii legii au depistat autorii. Primul este un bărbat de 35 de ani, originar din judeţul Olt, dar care locuieşte în Argeş, la Ştefăneşti. Acesta se afla în arest la domiciliu, după ce în luna decembrie a spart mai multe filtre de poliţie, gonind la volanul unui Porsche Panamera deşi nu avea permis. Spargerea de la han fusese dată înainte de această ispravă, însă la acea dată oamenii legii nu ştiau că el este autorul. Celălalt suspect este un piteştean în vârstă de 40 de ani, de asemenea recidivist. Ambii au fost reţinuţi pentru furt calificat şi se află în arestul IPJ Argeş. Astăzi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunerea de arestare preventivă.

Sursa: realitateadearges.net