Coronavirus - România: 18429 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

JAF ARMAT LA O BANCĂ din BACĂU: "I-a pus pistolul la gât femeii şi striga să-i dea banii!"

Thursday, 20 February 2014, 20:08 Sursă: REALITATEA.NET

Unul din martorii oculari declara ca individul era imbracat cu o haina albastra, are in jur de 1,70 inaltime si aproximativ 40 – 45 de ani, scrie desteptarea.ro.

In momentul atacului, in banca se aflau doua persoane. "Eram la ghiseu sa iau o suma de bani. In momentul in care fata de la ghiseu numara banii, a aparut individul. Mi-a spus mie "mainile sus", fata numara banii, iar el s-a dus repede prin spate si a luat banii. I-a pus pistolul la gat femeii si tot striga sa-i dea banii.

A intrat la fata dupa raft si i-a pus pistolul la gat. Nu avea nimic in mana, decat pistolul. Am iesit din banca si m-am uitat dupa el si am vazut ca a intrat in prima scara de bloc", a declarat S. C., martor ocular.

Barbatul spune ca scena s-a petrecut foarte repede si nu i-a fost frica. El spera acum sa-si recupereze banii si actele ramase in banca. Acesta a mai spus ca el a sunat primul la 112. La un moment dat, in randul anchetatorilor se vehicula ca atacatorul i-a pulverizat functionarei cu spray paralizant.

Numeroase echipe de interventie au impanzit zona si au izolat perimetrul.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL