Coronavirus - România: 4057 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

În Italia creşte numărul persoanelor infectate cu coronavirus

Wednesday, 04 March 2020, 15:02 Sursă: Realitatea.net

Numai în 24 de ore au murit 27 de italieni, toți cu vârste de peste 65 de ani, cu excepția unui bărbat care avea doar 50 de ani, dar și alte patologii. 88% din numărul total de persoane infectate se află în regiunile Lombardia, Emilia Romagna și Veneto. Cei mai mulți rămân în Lombardia, unde sunt și cele mai multe zone roșii, focare cu 1520 de pacienți cu coronavirus și cu 55 de decese înregistrate până în prezent.

Autoritățile locale din nordul Italiei recomandă persoanelor cu vârste de peste 65 de ani să nu iasă din casă pe parcursul a trei săptămâni, iar directorul Departamentului de Boli Infecțioase din cadrul Institutului Superior de Sănătate, Gianni Rezza, îi sfătuiește pe cetățeni să mențină o mică distanță între ei și, de exemplu, să evite sărutările și îmbrățișările, notează România Actualități.

Premierul Giuseppe Conte a convocat o întâlnire cu toți miniștrii pentru astăzi, pentru a discuta despre următoarele măsuri care vor fi luate pentru a face față crizei provocate de coronavirus.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-03-04 17:44:24
Biju Calotă

Așchia nu sare departe de trunchi.

2020-03-04 17:53:31
Elena B.

Asta era ministru acum cîteva luni de zile și era VIP. Acum după infracțiunea comisă de două ori nu mai valorează nici cît o balegă.

Alte articole din: ACTUAL