ȘIEU. Cozmin Gușă, Ștefan Mandachi și liderii Sucevei, repetiție pentru emisiunea România 2019

Thursday, 21 March 2019, 15:34, Sursă: REALITATEA.NET

Cozmin Gușă și invitații săi au făcut o repetiție pentru ediția de joi seară a emisiunii România 2019, ediție care va avea loc la Suceava. 

Adaugă părerea ta

O masă bună este repetiția perfectă pentru o emisiune reușită. La Suceava, Cozmin Gușă și invitații săi, omul de afaceri Ștefan Mandachi, primarul Ion Lungu și președintele Consiliului Județean Gheorghe Flutur, au pregătit așa cum trebuie emisiunea România 2019, pe care o puteți vedea LIVE, joi, la Realitatea TV, de la ora 21.00. 

Problema autostrăzilor inexistente va fi dezbătută în cursul acestei ediții din inima Moldovei. 

Invitat special este omul de afaceri Ștefan Mandachi, inițiatorul fenomenului #șîeu și constructorul primului metru de autostradă din Moldova.

În această seară, îl puteți vedea de la ora 21:00 și pe actorul Alexandru Arșinel, care este originar din Suceava.

La emisiunea ”România 2019" vin și liderul liberal, Gheorghe Flutur - care mărturisea anul trecut că a făcut 11 ore de la Suceava la București, ca să-și vadă copiii; dar și viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu - autorul unor dezvăluiri incendiare despre reprimarea violentă a protestului diasporei din 10 august și despre implicarea lui Liviu Dragnea și Carmen Dan în aceste evenimente. 

România 2019 la Suceava, județul mănăstirilor unice și al culturii

Alte articole din: MEDIA