Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horia Georgescu, arestat preventiv, vrea să fie liber 24 de ore ca să asiste la naşterea gemenilor

Tuesday, 02 June 2015, 17:23 Sursă: REALITATEA.NET

Fostul şef ANI, Horia Georgescu, nu mai are linişte. După ce senatorii Teodor Nicolescu şi Marko Attila Gabor au demisionat din Parlament, dosarul în care sunt cercetaţi cei trei a fost mutat de la instanţa supremă la Curtea de Apel Bucureşti. Prezent la primul termen, Georgescu le-a cerut clemenţă judecătorilor, pentru a nu rata un moment unic în viaţa sa.

Cu ochii în lacrimi, fostul şef al Agenţiei Naţionale de Integritate a cerut o permisie de 24 de ore, peste 3 săptămâni, pentru a fi alături de soţia sa în momentul în care aceasta va naşte.

Fostul şef al Agenţiei Naţionale de Integritate le-ar mai fi spus magistraţilor că afacerile soţiei sale, care este notar, merg tot mai rău. După ce el a fost arestat preventiv, aceasta a rămas fără clienţi. Mai mult, şi studiile sale ar fi fost afectate.


Horia Georgescu le-a spus judecătorilor că nu a avut cum să îşi obţină teza de doctorat. Deşi a scris lucrarea, aceasta nu a putut să se prezinte la examenul de susţinere a tezei.
Horia Georgescu a fost arest preventiv în luna martie pentru abuz în serviciu.


Fostul şef ANI este acuzat că, în calitate de membru al Comisiei de Stabilire a Despăgubirilor, ar fi aprobat compensaţii pentru imobile supraevaluate. Statul ar fi fost prejudiciat în acest fel cu peste 80 de milioane de euro.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL