Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

GADGETUL ZILEI. Maşina de spălat pe care o poţi controla prin smartphone

Monday, 03 February 2014, 13:17 Sursă: REALITATEA.NET

Ca mai toate electrocasnicele de ultima generatie, si aceasta poate fi controlata din telefon sau tableta, cu ajutorul unei aplicatii dedicate.

Potrivit prezentarii trimisa de concernul sud-coreean, Samsung WW9000 le permite utilizatorilor să aibă grijă de treburile casnice cu mai multă ușurință și viteză, mulțumită ecranului intuitiv color de 5 inci, complet tactil, echipat cu funcții inteligente sporite care îmbunătățesc performanța de spălare a mașinii.

Mașina de spălat Samsung WW9000 dispune de un finisaj translucid de cristal albastru, iar ușa creează un spectru de culori atunci când vine în contact cu lumina. Pentru a permite încărcarea și descărcarea cu ușurință a hainelor, ușa noii mașini de spălat Samsung WW9000 are un diametru și o deschidere mult mai mare, iar tamburul a fost înălțat pentru un acces facil.

Pentru a face cât mai ușor, practic și la îndemână procesul de folosire al mașinii de spălat, modelul Samsung WW9000 este echipat cu o serie de funcții precum Most Used (memorează ciclurile de spălare și opțiunile utilizate în mod frecvent) sau Favorite (le permite utilizatorilor să personalizeze ciclul de spălare prin configurarea unor opțiuni cum ar fi temperatura și viteza de centrifugare).

Odată ce utilizatorul a activat funcția Auto Optimal Wash, 4 tehnologii cu senzori adună informații despre încărcătura mașinii Samsung WW9000: mărimea, gradul de murdărie și pătare, cantitatea necesară de apă și detergent. Pe baza acestora, Auto Optimal Wash decide ciclul optim de spălare, temperatura, timpul, ciclul de clătire și viteza de centrifugare. Pentru a face totul și mai avantajos pentru utilizator, funcția Auto Dispense dozează mai departe în mod automat cantitatea potrivită de detergent și balsam.

Pentru a economisi energie cu fiecare încărcătură a mașinii, modelul Samsung WW9000 folosește un generator de bule care se activează atunci când începe un ciclu normal de spălare. Mai departe, EcobubbleTM ajută la dizolvarea detergentului de spălat, la formarea unei mari cantități de spumă care pătrunde mai repede în haine, fiind așadar nevoie de mai puțină apă caldă.

Citeşte mai mult pe gadgetreport.ro.Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL