Coronavirus - România: 31381 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Gadget-ul care nu te lasă să-ți cumperi prostii atunci când ești beat

Monday, 29 May 2017, 15:53 Sursă: REALITATEA.NET

DrnkPay se numește aplicația care se folosește de dispozitivul care se atașează la încheietură. Acesta a fost creat de o firmă de consultanță financiară din Marea Britanie și funcționează pe baza unor limite autoimpuse. Îniante să ieși să bei cu prietenii, setezi în aplicație cantitatea de alcool peste care nu vrei să treci iar aplicația îți va măsura alcolemia din sânge aferentă. În caz că depășești, accesul la bani îți este tăiat și nu mai poți face niciun fel de plată cu ajutorul cardului tău, scrie playtech.ro.

Firma iBe TSE spune că a creat dispozitivul în urma unui sondaj pe care l-a realizat, din care a rezultat că o jumătate dintre consumatorii de alcool din Marea Britanie, cu vârste cuprinse între 18 și 34 de ani efectuează cu regularitate plăți pe care le regretă a doua zi, atunci când se trezesc din beție.

Gadget-ul urmează să fie pus în vânzare în Marea Britanie în acest an iar piața pentru astfel de dispozitive există cu siguranță. Nu știm încă dacă îl vom vedea și în România, însă e bine de știut că lumea se gândește și la cei puțin prea fericiți care nu iau cele mai bune decizii atunci când beau.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL