Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Gabriela Firea anunță o investiție așteptată de 20 de ani! Când va fi redată circulația pe tronsonul nou Prelungirea Ghencea

Thursday, 23 July 2020, 11:09 Sursă: Realitatea.NET

”O investitie asteptata de 20 de ani! Lucrările pentru obiectivul de investiţii ’’Penetraţie Prelungirea Ghencea - Domneşti şi Supralărgire Bulevardul Ghencea’’ sunt în plină construcție! Au fost realizate, până în prezent, lucrările de excavație și zidul de sprijin de la tramvai (partea stânga proiect) iar în ceea ce priveste utilitatile, au fost deja finalizate rețeaua de apă si canalizare, precum și instalațiile de apă potabilă și gaz.

Infrastructura nouă de drum este realizată în proportie de 90%, urmând sa fie planificată în scurt timp și realizarea trotuarului, astfel incât în luna august sa fie posibilă redarea circulatiei pe drumul nou executat.

Important de stiut: depunem eforturi sustinute pentru a rezolva problema finantarii urmatorului tronson de exproprieri, aproximativ 10-12 milioane de lei, pentru finalizarea investitiei din Prelungirea Ghencea, atat de necesara in aceasta zona a Capitalei.

Daca si CNAIR (Ministerul Transporturilor) si-ar dinamiza partea de santier, lucrurile ar fi cu-adevarat bune!

Activitatea pe toate șantierele Capitalei se desfasoară cu respectarea masurilor sanitare”, a anunțat Gabriela Firea, joi.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL