Furt în plină zi, la un bancomat din Sibiu. O femeie a rămas fără pensie în câteva secunde

Tuesday, 22 August 2017, 12:56 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

O pensionară din Sibiu a fost victima unui furt la un bancomat din oraș. Un bărbat și-a însușit suma de 2.500 de lei și acum e căutat de poliție.

Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu solicită sprijinul cetăţenilor în vederea identificării unui bărbat care și-a însușit pe nedrept o sumă de bani dintr-un ATM de pe raza municipiului Sibiu.

În data de 18.05.2017, ora 09:51, o persoană necunoscută de sex masculin și-a însușit pe nedrept suma de 2.500 de lei uitată de către o sibiancă în fanta unui ATM amplasat în municipiul Sibiu. O cameră de supraveghere montată în zonă surprinde în imagini persoana în cauză. 

’’Am făcut o tranzacție la bancomat, iar pe ecran mi-a apărut mesajul că am fonduri insuficiente în cont. Am intrat în agenție ca să stau de vorbă cu un agent al băncii, iar între timp a venit un domn, care a luat banii eliberați de bancomat și a plecat. Sper să vadă imaginile video și să aducă banii înapoi. E o sumă importantă pentru mine. Sunt pensionară. E pensia mea pe aproape trei luni’’ a povestit femeia, potrivit oradesibiu.ro


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: LOCAL