Fostul ministru al Sănătății nu poate fi cercetat de DNA până în toamnă. Amânare în Senat

Monday, 15 July 2019, 12:03 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Cererea DNA de urmărire penală a fost pe ordinea de zi la Comisia Juridică din Senat, dar senatorii juriști au luat decizia să nu se grăbească și să-l cheme și pe Bodog să se apere.

Mai e de așteptat până se va întâmpla asta - cel puțin la două săptămâni de la reuniunea Parlamentului în sesiunea de toamnă.

Robert Cazanciuc, președintele PSD al Comisiei juridice a declarat că Florian Bodog poate veni însoțit de avocat în fața comisiei:

"Comisia juridică a Senatului a discutat, luni, de la ora 11.00, solicitarea Parchetului General pentru începerea urmăririi penale în cazul senatorului PSD Florian Bodog, fost ministru al Sănătăţii, cu privire la săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu şi fals intelectual.

Am solicitat 14 zile Biroului Permanent al Senatului în care să facem această procedură internă. Acest termen va curge de la data la care Biroul Permanent se va reuni. Am stabilit ca în prima ședință să fie invitat domnul Bodog pentru a se apăra, poate veni cu avocatul. Audierea urmează să fie în interiorul Comisiei juridice, va fi în prima ședință, avem un termen de 15 zile", a declarat Robert Cazanciuc.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri