Florin Busuioc: informaţii de ultimă oră despre vedeta de la Pro TV

Saturday, 24 November 2018, 11:58 Sursă: REALITATEA.NET

Florin Busuioc, actorul şi prezentatorul de la Pro TV, le-a dat tuturor emoţii în momentul în care s-a prăbuşit în culisele unui teatru din Craiova. El a suferit un infarct şi a fost operat de urgenţă în Bănie.

Adaugă părerea ta

Florin Busuioc este, în continuare, internat la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare “Prof. Dr. C.C. Iliescu” din Capitală, iar cancan.ro a intrat în posesia unor informații de ultimă oră despre starea celebrului prezentator. Potrivit unor surse medicale din cadrul Institutului de Urgență pentru Boli Cardiovasculare “Prof. Dr. C.C. Iliescu” din Capitală, starea de sănătate a lui Florin Busuioc pare că s-a îmbunătățit în ultimele zile. Conform surselor citate, actorul se simte din ce în ce mai bine. Busu s-ar fi dat jos din pat și ar fi făcut deja primii pași prin salonul unde este internat.

Reamintim, Florin Busuioc, actor şi prezentator la Pro TV, a fost operat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova, după ce a suferit un infarct pe scenă. Apoi, omul de televiziune a fost transferat la Institutul de Boli Cardiovasculare CC Iliescu, din Bucureşti.

Citiţi şi:

Florin Busuioc: răsturnare de situaţie în cazul vedetei de la Pro TV