Coronavirus - România: 18429 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ministrul Sănătății, anunț de ultimă oră, după furtuna care a lovit vestul țării: Tragedia este că..

Monday, 18 September 2017, 22:47 Sursă: REALITATEA.NET

”Din datele pe care le am, au fost 137 de persoane care au fost duse la spital, dintre care 11 minori. Cel mai grav sunt cei doi copii, care sunt internați la Timișoara. Unul dintre ei, băiețelul, a fost detubat și starea lui se îmbunătățește. Fetița este în continuare în stare gravă cu prognostic rezervat. Tragedia este că cei doi copii sunt în stare gravă. Ambii au avut traumatisme cranio-cerebrale și au fost operați în cursul serii”, a transmis Ministrul Sănătății, la Realitatea TV. 

Bodog a precizat că nu s-a cerut transfer pentru niciunul dintre pacienții în stare gravă. ”Eu am încredere în colegii mei de la Timișoara care au precizat că niciun pacient nu este transferabil. Mare parte au fost externați și în cursul serii. Din cei 137 nu toți au rămas în spital, însă dintre cei care au rămas, în stare gravă sunt doar la Timișoara, restul au contuzii ușoare”, a explicat ministrul.

Florian Bodog a anunțat că marți va vizita pacienții internați în Bistrița. ”Mâine voi fi prezent și la Bistrița. Acolo sunt 3 pacienți internați, unul la terapie intensivă și alți doi pe secție”.

Opt persoane au murit și alte 137 au fost rănite în mai multe orașe din vestul țării, printre care Timișoara și Arad, după ce mai multe panouri publicitare și câțiva copaci smulși din rădăcini au căzut peste ele, în timpul unei furtuni puternice. 


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL