Coronavirus - România: 229040 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Firea: Persoana cea mai îndreptățită să fie prim-ministru este Dragnea; îmi doresc să fie în 2017

Wednesday, 21 December 2016, 23:35 Sursă: REALITATEA.NET

"Am sperat până în ultima clipă și încă mai sperăm (cred că nu e totul pierdut pentru perioada următoare dacă suntem sănătoși și liberi), că persoana cea mai îndreptățită care trebuie să fie prim-ministru este președintele PSD, Liviu Dragnea. Nu e vorba că afirmăm noi, cei de la PSD, cei care știm ce a făcut domnul Liviu Dragnea în fiecare zi, și în precampanie și în campanie, cât de mult s-a implicat, cât de mult a muncit, cât de responsabil a adus la aceeași masă cei mai importanți specialiști pe toate domeniile și a discutat personal cu dumnealor, nu prin consilieri, și au realizat acest program de guvernare pe care românii l-au votat cu un scor istoric, că persoana care merită cel mai mult acest lucru va fi Liviu Dragnea. Persoana cea mai îndreptățită să fie prim-ministru al României este în continuare Liviu Dragnea. Are toată credibilitatea necesară în acest moment, are și popularitatea, are votul românilor și este cel care a realizat programul de guvernare pe care îl vom aplica în perioada următoare", a spus Firea, la un post de televiziune.

Ea a mai afirmat că din cauza prevederii din legea de organizare a Guvernului referitoare la faptul că miniștrii nu pot fi persoane condamnate penal, Dragnea a trebuit să o propună pe Sevil Shhaideh, însă își dorește ca președintele PSD să devină premier în 2017.

"Faptul că din cauza unei condamnări nedrepte și a unei legi neconstituționale, domnul Dragnea nu a putut să se propună la consultări pe domnia sa cum era legitim și a trebuit să formuleze o altă propunere date fiind explicațiile și luările de poziție publice ale președintelui României, ne pune într-o situație să fim triști, dar să nu dezamăgim. Suntem acum într-o etapă în care propunerea președintelui PSD este doamna Sevil Shhaideh, un profesionist desăvârșit (...) Îmi doresc foarte mult ca în cei patru ani să fie prim-ministru, pentru că îi știu puterea de muncă, îi știu capacitatea de manager, știu că s-a implicat și sufletește și personal și emoțional și a muncit cel mai mult dintre noi. (...) Îmi doresc ca în 2017 să fie premier", a afirmat primarul general al Capitalei.

Ea a mai subliniat că Dragnea va coordona guvernarea din punct de vedere politic și poartă întreaga responsabilitate în acest sens.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL