Coronavirus - România: 475362 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Teritoriu american cu ZERO cazuri de Covid-19. Care este PREȚUL? - Povestea emoționantă care a făcut înconjurul planetei

Thursday, 22 October 2020, 14:50 Sursă: Realitatea.net

Autor: Baragan Daniela

Este și cazul lui Crystal Veavea, o localnică în vârstă de 38 de ani, care nu știa pe 9 martie, când s-a îmbarcat pentru un zbor din Samoa către California că își va lua rămas bun de la familie și casă timp de mai multe luni.

La fiecare două luni, femeia zboară din Pago Pago, acolo unde își are domiciliul, către orașul californian Elsinore Lake pentru a fi tratată pentru o formă de cancer de sânge. Ca de fiecare dată, tratmentul urma să dureze o lună de zile, respectiv până pe 9 aprile, numai că femeia nu a ajuns nici astăzi acasă.

„Sunt blocat aici", a afirmat Veavea, potrivit BuzzFeed News, care nu și-a mai văzut familia de șapte luni.

"Este devastator, pentru că mi-am lăsat fiica în urmă", a mai spus femeia care, pe lângă lupta pe care o are de dus cu cancerul, se străduiește din greu să își păstreze nealterată sanatatea psihică și emoțională în această perioadă. În plus, nici starea ei  finaciară nu este dintre cele mai bune.

În septembrie, guvernatorul Samoa a prelungit suspendarea zborurilor către și dinspre insulă cel puțin până la sfârșitul acestei luni. El și-a motivat decizia prin faptul că prioritatea sa este să protejeze "viețile tuturor locuitorilor din Samoa, în ciuda presiunii din partea locuitorilor noștri blocați care cereau să se întoarcă acasă”.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL