Coronavirus - România: 28973 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dosarul 10 august. Procurorii anchetează diversiunea care a generat violențele la miting

Thursday, 16 May 2019, 10:22 Sursă: REALITATEA.NET

Parchetul militar a solicitat Spitalului de urgență Floreasca informații despre instituțiile care s-au interesat în noaptea de 10 spre 11 august 2018 despre starea răniților internați, potrivit g4media.ro.

Practic, anchetatorii investighează diversiunea care a dus la violențele împotriva jandarmeriței și care ar fi justificat intervenția în forță. Dacă ne aducem aminte de filmul acelei zile, a existat un apel care anunţa că un fast-food din zonă a fost vandalizat.

A fost, însă, o alarmă falsă, iar în urma intervenţiei forţelor de ordine, o femeie-jandarm a fost agresată. Colegii ei au lansat la scurt timp zvonul că aceasta nu va mai putea să meargă.

”Cea mai dificila interventie a fost sa explicam parintilor colegei noastre ca fata lor s-ar putea sa ramana paralizata pe viata”, au spus oficialii MAI.

Din fericire, nu a fost aşa. Potrivit biletului de internare al femeii-jandarm, obținut în exclusivitate de Realitatea TV, tânăra a negat de la început pierderea stării de conștiență, iar în acte nu scrie nimic despre presupusa fractură de coloană.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL