Doliu în lumea folk-ului românesc! A murit fulgerător - de ce sunt scandalizaţi prietenii artistului

Tuesday, 06 June 2017, 10:07, Sursă: REALITATEA.NET

Folkistul Octavian Bud a încetat din viață, duminică după amiază. Moartea sa a fost una fulgerătoare şi a şocat toţi prietenii. Octavian Bud s-a stins brusc, după ce zilele trecute a fost de mai multe ori la spitale. Nu i-au găsit nimic şi l-au trimis acasă, cu recomandarea să îşi facă alte investigaţi medicale.

Adaugă părerea ta

“Se pare ca incompetenţa personalului medical necalificat de la spitalul din Baia Mare este motivul decesului lui Bud Octavian! I-au spus să meargă acasă și să facă analize, nici la mistrie nu v-aş lăsa să lucrați criminalilor! Dar faceți greve și vreți salarii! ”, a scris pe facebook un prieten al artistului, conform portalsm.ro.

„Octavian Bud ne-a cântat pentru ultima dată ”Niciodata”, acum două zile, la Amara. Am stat ieri, câțiva dintre noi, mai multe ore cu el la spitalul din Slobozia până i-au făcut niște analize, au zis ca e ok și că poate pleca la Satu Mare. Acum aflu că nu mai e printre noi! Dumnezeu să aibă grijă de tine, Tavi! Niciodata nu te vom uita!”, a scris Maria Simion.

Octavian Bud a fost unul dintre cei mai cunoscuți folkiști din Satu Mare. El a reușit să îi adune în jurul său pe aproape toți iubitorii de folk din Satu Mare.

El a cântat la Satu Mare de Zilele Orașului și după aceea a mai avut un concert la Festivalul de la Amara.

Octaian Bud s-a născut în Satu Mare. El avea 59 de ani.

Alte articole din: CULTURĂ