Coronavirus - România: 3864 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Discuție halucinantă între polițist și Alexandra Măceșanu: "Unde ești, mă? Ce vrei?"

Monday, 29 July 2019, 20:32 Sursă: REALITATEA.NET

Conform Digi 24, Alexandra Măceșanu ar fi fost timorată de polițist, care o inhiba prin atitudinea lui, ba chiar omul legii ar fi fost recalcitrant. 

Un alt detaliu șocant: polițistul nu a crezut că ce se întâmplă este chiar așa cum relata fata, deși plângea și era terifiată.

Redăm mai jos o parte a discuției dintre polițist și Alexandra Măceșanu, conform sursei citate:

Polițist: Hai, ce vrei?

Alexandra: Am fost răpită și violată. M-a luat

Polițist: Unde ești, mă?

Alexandra: În Caracal, în Caracal!

Polițist: În Caracal, unde?

Alexandra: În Caracal...

Polițist: Bine, bine, stai acolo. Rămâi acolo că îți trimit eu echipaj, dar nu mai ține linia ocupată.

Alexandra: Vine și mă bate iară. M-a violat!

Conform sursei citate, polițistul i-a spus de trei ori Alexandrei să rămână unde se afla, în condițiile în care adolescenta de 15 ani era legată.

Citește și: Dezvăluiri din anchetă. Ce s-a întâmplat cu Alexandra Măceșanu după ultimul apel la 112!

În altă ordine de idei, au apărut alte imagini din ancheta crimelor din Caracal. Camerele de supraveghere dintr-o benzinărie din Caracal au surprins momentul în care criminalul Gheorghe Dincă o ia în mașină pe Alexandra Măceșanu, fata pe care apoi a ucis-o.

Imaginile sunt din data de 24 iulie 2019, adică de miercurea trecută, ziua în care familia a declarat-o pe Alexandra dispărută la poliție. În video-ul difuzat de posturile TV se vede foarte clar cum fata urcă în mașină fără să bănuiască ce avea să i se întâmple. 

VEZI AICI IMAGINEA!

Parlamentarii din comisia de apărare au ascultat înregistrarea audio a apelului la 112 făcut de Alexandra Măceșanu, victima criminalului din Caracal.

"Am ascultat acele convorbiri între victimă şi operatori. Vă spun un singur lucru: este răvăşitor, este pur şi simplu devastator şi personal, eu și colegii mei suntem foarte dezamăgiţi. Cu siguranţă, vor ieşi în cadrul anchetei nişte disensiuni”, a afirmat deputatul USR Stelian Ion.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL