Reconstituirea faptelor în cazul crimelor Luizei și Alexandrei. Decizia luată de procurori

Friday, 13 September 2019, 17:31 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Mutare nouă a procurorilor în cazul Caracal. Crimele pe care Gheorghe Dincă le-a recunoscut ar urma să fie reconstituite luni și marți. Dincă se află în Capitală de aproape două săptămâni.

Unchiul Alexandrei Măceşanu, Alexandru Cumpănaşu, a scris, vineri, pe Facebook, faptul că familia nepoatei sale a fost anunţată de procurori că luni şi marţi se va face, la Caracal, reconstituirea presupuselor crime.

„Familia mea doar ce a fost anunţată de către procurori că luni şi marţi va avea loc reconstituirea la Caracal a presupuselor crime ale lui Dincă. La doar o zi după ce Alexandra împlineşte 16 ani”, scrie Cumpănaşu.

Acesta afirmă că nu ştie dacă procurorii vor include în reconstituire şi experimentul judiciar cerut de familie, respectiv simularea arderii în aceleaşi condiţii, cu aceleaşi materiale, în acelaşi loc, în butoiul unde Gheorghe Dincă a spus că a ars tru purile celor două fete.

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a studiat timp de mai multe ore dosarul Alexandrei Măceşanu, el declarând că atunci când a vrut să asculte înregistrarea la 112 din momentul când a sunat Alexandra, a aflat că plicul este gol, deşi fusese sigilat.

„Am stat foarte mult pentru şi pentru faptul că circa trei ore au căutat în dosar sau în alte părţi CD-ul cu înregistrarea de la 112. Plicul unde trebuia să fie era sigilat, era ataşat la dosar, dar era gol. După trei ore şi ceva au găsit CD-ul. Nu ştiu dacă este cel original nu cred că este cel original. Din ceea ce am ascultat acolo, se pare că situaţia este total alta decât cea care a fost relatată şi scoasă în evidenţă în presă. Nu o să vă pot spune exact despre ce e vorba dar pot să vă spun că transcriptul nu coincide cu înregistrarea în puncte esenţiale, vitale. Nici nu sunt redate cum s-a ieşit în presă cu tot ceea ce este acolo. Deci lucrurile sunt foarte ”, a spus Tonel Pop.

Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri