Coronavirus - România: 703776 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Detalii emoționante din copilăria grea a lui Lucian Mândruță. Ce spune mama lui

Saturday, 05 September 2015, 14:57 Sursă: REALITATEA.NET

Lucian a început prin a povesti că în perioada de debut al carierei sale jurnalistice era paznic de noapte la Uzina 23 August, iar în timpul zilei traducea știri pentru AM Press; asta pentru că provine dintr-o familie monoparentală (parinții divortând când avea doar 4 ani) și nu avea o situație materială foarte bună.

Când mama lui Lucian Mîndruță a intrat în direct cu câteva declarații, jurnalistul s-a emoționat și mai tare.

"Când era mic era o fire mai independentă. A fost foarte răsfățat pentru că a fost singurul nepot din familie, făcea așa multe năzbâtii că toți îi spuneam domnul boțoroagă.

Dar în același timp a fost și foarte serios de mititel când a înțeles ce situație avem și întotdeauna îmi spunea să nu mă bazez pe nimeni, numai pe ce pot să fac eu," a spus mama lui Lucian Mîndruță care, atunci când Andreea Esca a rugat-o să –i transmită public fiului său un mesaj, a adăugat:

"Dragă Lucian,

Nu-ți doresc decât să fii în continuare un om serios, să ai grijă de copiii tăi și să nu mă dezamăgești niciodată pentru că te-am crescut greu și merit o liniște oarecum la bătrânețe."

Emoționat Mîndruță a spus că nu simte o presiune în vorbele mamei "să nu mă dezamăgești" și a continuat cu mărturisirile.

"Am priceput de mic ce situație avem, așa este. Nu era doar că nu aveam bani, dar ea era și bolnavă de inimă, erau nopți în care alergam prin cartier după medicamentul ei. Medicamente care nu se gaseau la farmacii. Eram un copil care ieșeam singur noaptea pe stradă. A fost o concluzie logică că nu poți să te bazezi decât pe tine. Nimeni nu te ajută. Nu eram dintr-o familie de oameni bogați sau conectați, mama era asistentă medicală, lucra la spital și nu lua șpagă."

Emisiunea La radio cu Andreea Esca se difuzează în fiecare sâmbătă de la ora 12.00 la Europa FM. Inregistrarea video a intregii emisiuni:


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL