Descoperirea INCREDIBILĂ din Oceanul Atlantic care REAPRINDE mitul ATLANTIDEI

Tuesday, 11 February 2014, 14:26 Sursă: REALITATEA.NET

Un marinar portughez a descoperit o structură misterioasă asemănătoare unei piramide, scufundată în Oceanul Atlantic, lângă Insulele Azore.

Adaugă părerea ta

Autorităţile încearcă să afle ce este această construcţie, pentru că au apărut deja speculaţii privind legatura dintre această piramidă şi legendara Atlantida, potrivit Descopera.ro.

Uriaşa construcţie subacvatică a fost descoperită anul trecut de marinarul Diocletian Silva. El crede că este o piramidă făcută de mâna omului şi face parte din legendarul continent Atlantida, care s-ar fi scufundat în apele Oceanului Atlantic.

Marina portughează investighează acum această descoperire. Cert este că există intr-adevăr sub apă o formaţiune cu o înălţime de 60 de metri şi cu o bază de 8.000 de metri pătraţi, deci mai mare ca un teren de fotbal. „Piramida" se afla între insulele Sao Miguel şi Tercira.

Silva susţine că seamănă cu piramidele egiptene, având laturile perfect orientate spre cele patru puncte cardinale. Vârful ei se află scufundat la peste 12 metri în apă. Marinarul a găsit construcţia întâmplător, cu ajutorul sonarului.