Deputat USR:"Ministrul Sănătății a cumpărat un vaccin care nu acoperă vârsta 6 luni-3 ani"

Deputat USR:"Ministrul Sănătății a cumpărat un vaccin care nu acoperă vârsta 6 luni-3 ani"
Deputat USR:"Ministrul Sănătății a cumpărat un vaccin care nu acoperă vârsta 6 luni-3 ani"

Deputatul USR Emanuel Ungureanu acuză Ministerul Sănătăţii că a cheltuit 700.000 de euro pentru un vaccin antigripal care nu acoperă grupa de vârstă 6 luni- 3 ani, fiind deja livrate 50.000 de doze din acest vaccin. Deputatul anunţă că va sesiza DNA în acest caz. În replică, ministrul Sănătății, Sorina Pintea, susține că 10.000 de doze de vaccin antigripal vor fi destinate și pentru grupele de vârstă cuprinse între șase luni și trei ani.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Scandal MONSTRU! Gestul halucinant făcut de Șoșoacă, românii sunt șocați

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Larisa Popa se apucă de muzică, după ce a plecat de la Pescobar: „Nu voi cânta manele…”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Cum evită Cătălin Cîrstoiu un răspuns clar la întrebarea ”cine v-a propus să candidați din partea PSD-PNL”?

Articol partener

PUTEREA.RO

Iohannis este candidatul-iepure la NATO. Tot el face dificile și negocierile pentru Schengen. EXLUSIV/Video.

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Poliţia Română avertizează asupra unui nou mod de înşelăciune prin apeluri telefonice. Ce este ”spoofing”

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Consiliul Concurenței analizează preluarea magazinelor Profi de către Mega Image

Actual

Cât a plătit Marcel Boloș pe enrgie electrică luna trecută. Foto/Arhivă
Cât a plătit pentru ultima factură la curent ministrul Marcel Boloș și de ce i se pare o sumă mare
Marcel Boloș a declarat că ultima factură la energie electrică pe care a trebuit să o plătească a fost de aproape 200 de lei. O sumă mare, în accepțiunea ministrului de Finanțe, care spune că nu are aparatură în casă care să consume foarte mult curent.

Mihai Tudose / Foto: Inquam Photos
Mihai Tudose: Lista la europarlamentare este deschisă de un brăilean, un factor de mândrie pentru mine şi pentru Brăila
Europarlamentarul Mihai Tudose a declarat joi, în prima conferinţă de presă după desemnarea sa oficială în fruntea listei PSD-PNL pentru alegerile europarlamentare, că este un factor de mândrie, atât pentru el, cât şi pentru Brăila, ca un brăilean să deschidă această listă.

Peste 1 milion de români mai au bani pe carduri
Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită. Cât timp mai pot fi achitate facturi și depuse cererile pentru recuperarea sumelor neconsumate
Guvernul a decis, joi, prelungirea valabilității cardurilor de energie. Măsura reprezintă un sprijin atât pentru cei care vor avea de plătit restanțe pe perioada de iarnă, cât și pentru cei care vor să depună cereri pentru recuperarea sumelor neconsumate.

Metodele clasice nu au dat rezultate
Femeie dispărută în apele Oltului, căutată cu ajutorul Inteligeței Artificiale. Intervenție în premieră în România - FOTO
Salvamontiştii din Gorj au intervenit, joi, cu un aparat de detectare în mediul subacvatic, bazat pe inteligenţa artificială, pentru recuperarea trupului unei femei despre care există informaţii că s-a înecat într-unul dintre barajele de pe râul Olt, în judeţul Vâlcea. Intervenţia salvatorilor are loc după ce pompierii din Vâlcea au căutat, fără succes, cadavrul.

Sănătate

Mii de români au beneficat de serviciile caravanei medicale
Peste 500 de maramureșeni au beneficiat de serviciile medicilor voluntari
În primele trei zile de activitate în județul Maramureș, peste 500 de locuitori din satele defavorizate au beneficiat de servicii medicale gratuite, la standarde europene oferite de medicii voluntari din cadrul proiectului umanitar Caravana Medicală. 

Foto/Arhivă/Profimedia
Ce este chimioterapia preventivă, tratamentul urmat de Kate Middleton
Anunțul Prințesei de Wales a luat lumea prin surprindere, însă și tratamentul este unul mai special: chimioterapie preventivă.

Pericolul din băuturile tale preferate! Cum îți distrug sănătatea energizantele?
Pericolul din băuturile tale preferate! Ce conțin, cu adevărat, energizantele. Puțină lume citește eticheta
Sunt dulci, gustoase și alungă oboseala, însă sunt și extrem de periculoase, după cum afirmă experții. Băuturile energizante, îndrăgite de mai toată lumea, conțin o listă de ingrediente extrem de toxice pentru corpul uman.

Scandal în România cu carnea de pui colorată. Foto/Arhivă
Scandalul puilor vopsiți. Ministrul Agriculturii: „NU cred că fermierii practică așa ceva”
Scandalul cărnii de pui „vopsite” ca să arate bine, comercializată în supermarketuri, este departe de a se fi terminat. Însă, ministrul Agriculturii nu crede în astfel de practici ale fermierilor.

Ultimele stiri

Metoda folosită este surprinzător de simplă
Trucul incredibil folosit de un bărbat pentru a urca a bordul unui avion FĂRĂ bilet
Un bărbat a fost arestat în Texas, după ce s-a descoperit că s-a urcat la bordul unui zbor al companiei Delta Air Lines în mod fraudulos. Strategia lui ridică serioase semne de întrebare privind actualizarea măsurilor de securitate pe aeroporturi.

Scenariu-șoc în presă britanică. " E timpul să vorbim despre căderea Kievului"
Scenariu-șoc în presă britanică. " E timpul să vorbim despre căderea Kievului"
Ultimele evoluții de pe fronul dn Ucraina, unde trupele ucrainene în retragere au reușit doar să încetinească înaintarea Rusiei, îi forțează pe liderii occidentali să se pregătească de un eşec. În condițiile în care armata Kievului, rămasă fără armele și munițiile de care au nevoie, "Este timpul să vorbim despre căderea Kievului", afirmă un editorial The Times.

Horoscopul săptămânii 1-7 aprilie
Horoscopul săptămânii 1-7 aprilie. Mercur retrograd aduce haos în viața de zi cu zi. Cinci zodii vor găsi puterea de a depăși situațiile dificile
Horoscopul săptămânii 1 - 7 aprilie promite să fie una plină de schimbări și provocări pentru zodiile din horoscop. Un eveniment astral important, și anume intrarea lui Mercur în retrograd, va influența viețile tuturor nativilor și îi va pune în fața unor situații cu totul neașteptate. Energia acestui aspect astral va testa reziliența și capacitatea de adaptare a zodiilor, dar le va oferi și oportunitatea de a crește și de a evolua în mod personal și profesional.

Capcanele din ofertele all-inclusive
Capcanele din ofertele all-inclusive. Cum să te bucuri de toate avantajele vacanței, sfaturi de la un expert
Vacanța într-o stațiune all-inclusive este una dintre opțiunile preferate ale călătorilor dornici de relaxare și confort, oferindu-le posibilitatea de a se bucura de facilități și servicii complete fără a-și face griji în privința costurilor suplimentare. Cu toate acestea, mulți oaspeți trec cu vederea anumite detalii care ar putea îmbunătăți experiența lor de vacanță, conform observațiilor unui expert în turism care a vizitat multiple stațiuni all-inclusive din întreaga lume. Astfel, importanța acordată atenției la detalii și la beneficiile adiționale oferite de stațiune devine evidentă în crearea unei experiențe de vacanță cu adevărat memorabilă.



Vezi emisiunile Realitatea Plus