Coronavirus - România: 703776 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Denise Rifai îi răspunde lui Pleșu: "Sper să am ocazia să-l conving de restul calităților mele"

Thursday, 13 October 2016, 14:16 Sursă: REALITATEA.NET

“Upssss! Asta de la domnul Pleșu e grea, nu la fel ca și comentariile unora ca Toader Paleologu, Cornel Nistorescu, Radu Moraru sau alte colege din viața publică, al căror substrat l-am detectat. Dar mie tot îmi place domnul Pleșu! Am observat că și dânsul apreciază anumite laturi ale mele, dar care NU contează în actualul context :)))) Sper însă să am ocazia să-l conving de restul calităților pe care eu cred că le posed, asta chiar ar conta!

PS: Și toate acestea, de la o propunere de candidatură din partea unui președinte tot femeie, propunere la care încă cuget dacă să o accept sau nu, după cum am anunțat. În confițiile în care corupții care își reînnoiesc mandatele nu prea sunt deranjați de către “deontologi”, iar rudele, complicii și bodyguarzii (da!) unora dintre șefi vor avea loc pe liste. Țară tristă, plină de umor(i)...”,  a scris vedeta TV pe Facebook.

Andrei Peșu a comentat, pe site-ul Dilema Veche, despre posibila candidatură a realizatoarei Denise Rifai pe listele PNL la parlamentar.

“Uite, de-o pildă, deunăzi. Aflu siderat că o jurnalistă de la Realitatea TV e invitată să împrospăteze Partidul Național Liberal, cu farmecul și competențele ei. Și, firește, se declară disponibilă. Întîmplarea face că, în cîteva rînduri, trăisem, ca telespectator, experiențe de neuitat cu respectiva doamnă. O văzusem în dialog cu politicieni de toate culorile, etalînd o dezinvoltură amețitoare și amuțitoare. Arătoasă, în varianta carnasier, nărăvită în saltul la beregată, doamna cu pricina stîrnea simultan panică, rîs și stupoare. Cutare candidat la Primărie spune că vrea să dea tonul pentru București. „De ce tonul și nu păstrăvul?“ – intervine, șugubeață, moderatoarea. Ce umor! Ce fantezie! Ce spontaneitate! Într-o altă convorbire, auzind cuvîntul „împreună“, aceeași doamnă se gîndește imediat (și o mărturisește cu o dezarmantă sinceritate) la „împreunare“, în cuplu sau în grup! Alt interlocutor e scos la tablă pentru a defini termenul „document“, a scris Pleșu.

 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL