Coronavirus - România: 4417 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Demisie-bombă în USR+PLUS, s-a retras omul care l-a "combinat" pe Cioloş cu Securitatea

Tuesday, 09 April 2019, 20:54 Sursă: REALITATEA.NET

"Nu a mers. Am încercat, am pus și suflet, dar am înfrânt. Îmi pare tare rău că nu a funcționat. Am simțit că risc să pierd niște prieteni tare dragi și că devin din ce în ce mai încrâncenat. (..) Nu se schimbă nimic, doar că nu mai fac parte dintr-un partid", a scris Valeriu Nicolae. 

"Dacian rămâne cel mai fain om cu care am lucrat vreodată. Gafa aia cu securiștii e a mea. Textul inițial a fost: Având în vedere cât de mulți români au colaborat sau au lucrat cu Securitatea, în mod sigur televiziunile lui Ghiță și Voiculescu ar putea „demonstra” că există cel puțin o legătură între oricare dintre noi și Securitate

A ieșit catastrofa aia pentru că Dacian a spus că nu are rost să fim la fel de lipsiți de bun simț. A fost o super presiune să ieșim cu o declarație, am șters rapid partea cu varanul și cu Ghiță, și nu am mai văzut inepția care mi-a ieșit. Imediat după ce a explodat internetul l-am sunat și i-am spus că ies public, îmi asum prostia și îmi dau demisia din partid. Mi-a spus că responsabilitatea stă la el și că greșeala lui este la fel de mare căci nu a mai verificat o dată."

Am evitat să vorbesc cu el în momentul în care am luat decizia că nu mai pot. Sigur m-ar fi convins să nu plec. România merită să devină decentă. Sunt o mulțime de oameni super decenți în PLUS și USR. Merită votați."

Valeriu Nicolae ocupa poziţia a 12-a, neeligibilă, pe listele pentru euroaprlamentare ale USR+PLUS. Nicolae, un activist de frunte pentru drepturile romilor şi pentru emaniciparea etniei căreia îi aparţine, are un CV impresionant. După ani buni în care a lucrat în multinaţionale, a devenit "salvatorul" a zeci de copii din Ferentari, români şi romi, care provin din familii sărace, potrivit adevarul.ro

Demisia lui Valeriu Nicolae sa vine la două zile după ce Andrei Caramitru, conslierul prşedintelui USR Dan Barna, a făcut un comentariu nefericit în care a comparat situaţia din România zilelor noastre cu Holocaustul.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL