Coronavirus - România: 19133 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dăncilă taie în carne vie: "Mâine o eliberez din funcţie". Darius Vâlcov, următorul pe listă

Wednesday, 29 May 2019, 01:54 Sursă: REALITATEA.NET

Preşedintele interimar al PSD, Viorica Dăncilă, a anunţat marţi, după şedinţa Comitetului Executiv Naţion (CExN), că o va elibera din funcţia de la Guvern pe Anca Alexandrescu, consilier onorific pe probleme de comunicare în cadrul aparatului premierului, adăugând că nici la partid nu va mai lucra cu aceasta.

"Cu Anca Alexandrescu exclus, după cum ştiţi este consilier onorific pe probleme de comunicare în cadrul aparatului primului ministru. Mâine (miercuri n.r.) o voi elibera din funcţie. Şi la partid la fel", a spus Viorica Dăncilă, în conferinţa de presă de după şedinţa CExN.

Viorica Dăncilă a precizat că nu a luat o decizie în ce îl priveşte pe Darius Vâlcov. "Nu am discutat încă despre acest subiect, vom avea şi acest subiect în discuţie", a mai afirmat premierul Viorica Dăncilă.

Dăncilă conduce revolta anti-Dragnea în PSD: "Nu mai ieșiți cu Justiția, nu mai discutați asta!"

Viorica Dăncilă vrea să construiască un partid anti-Dragnea. Cu cel mai mic scor din istoria partidului și cu liderul după gratii, social-democrații au anulat, într-o singură zi, tot ce au susținut în aproape trei ani de guvernare. S-au întors la 180 de grade. Justiția este un capitol închis în PSD, promit liderii, iar partidul vrea întoarcerea spre Europa, după o campanie anti Uniunea Europeană. În plus, toți rivalii din partid ai lui Liviu Dragnea au revenit în conducerea PSD, iar apropiații săi sunt înlăturați, rând pe rând.

Paul Stănescu a fost dat afară din Guvern după ce i-a cerut demisia lui Liviu Dragnea, în urma cu câteva luni. Alături de el, și Gabriela Firea a fost iertată acum pentru criticile aspre pe care i le-a adus Vioricăi Dncilă.

În schimb, au plecat din funcții Lia Olguța Vasilescu, purtător de cuvânt al partidului, şi Codrin Ștefănescu, secretar general al PSD. Ambii apropiaţi de Liviu Dragnea.

Titus Corlățean, omul care a umilit Diaspora în 2014, propus vicepremier. Dăncilă: Nu e legătură


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL