Coronavirus - România: 706475 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cazul Caracal. Dăncilă: STS a răspuns în cel mai iresponsabil mod la toate întrebările

Saturday, 27 July 2019, 00:15 Sursă: REALITATEA.NET

"Urmăresc îndeaproape ancheta de la Olt și sunt în permanentă legătură cu Ministrul Afacerilor Interne pentru actualizări. Domnul Nicolae Moga se află la Caracal și va rămâne acolo atât cât este necesar. Vom analiza toate cauzele acestei tragedii și vom lua toate măsurile necesare, ferm și rapid", a scris premierul Viorica Dăncilă, pe Facebook.

"Mă voi ocupa personal de toți cei care nu mai au ce căuta în sistem, astfel încât tragedii de genul acesta să nu se mai întâmple", a mai scris aceasta.

"Șeful Poliției Române a fost demis, am mai cerut demisia prefectului județului Olt și a șefului Inspectoratului Județean. De la cel mai înalt nivel până la ultimul responsabil, cei vinovați trebuie să plătească", a punctat premierul.

Totodată, Dăncilă susţine că STS a răspuns "în cel mai iresponsabil mod" la toate întrebările şi a solicitat directorului Serviciului lămuriri "în cel mai scurt timp".

"STS deocamdată a răspuns în cel mai iresponsabil mod la toate întrebările. Îi solicit personal directorului serviciului lămuriri în acest caz, în cel mai scurt timp. Dar oricare ar fi răspunsul, este inadmisibil să nu existe acuratețe în localizare în secolul 21", a încheiat Dăncilă.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL