Coronavirus - România: 3613 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dacă un bărbat are aceste obiceiuri, nu te căsători cu el

Wednesday, 12 April 2017, 17:26 Sursă: REALITATEA.NET

Din nefericire, sunt şi relaţii în care aceste lucruri nu se regăsesc. Cel mai rău lucru la acest tip de relaţie este că ea să continue şi să ajungă în punctul în care este vorba de căsătorie. Pentru a recunoaşte mai uşor o relaţie care nu duce nicăieri, femeile trebuie să recunoască 4 semne pe care partenerul lor le face, arată sanatatea.ro.

Acestea sunt indicii că relaţia este toxică şi că nu trebuie să se ajungă la căsătorie:

1. Are un temperament violent

Violenţa nu trebuie să devină fizică pentru a pune stop relaţiei. Dacă un bărbat are izbucniri verbale violente sau acţiuni fizice precum cele ce implică distrugerea lucrurilor, nu poate fi decât o chestiune de timp până când aceste comportamente să se reverse asupra partenerei sub formă abuzului fizic. Mai rău decât atât, violenţa fizică poate escalada şi nu poate fi corectatăuşor fără intervenţia unui consilier.

2. Infidelitate

„O dată infidel, mereu infidel”. O dată ce persoană a arătat dorinţa de a trece linia, acea dorinţava există mereu. Dacă bărbatul tău are o istorie a infidelităţilor în relaţiile precedente sau dacă a înşelat devreme în cea existenţa, dragostea şi respectul care sunt necesare într-o relaţie, nu suntprezente şi va fi tot mai rău. Relaţiile nu pot creştedecât dacă te concentrezi numai asupra unei singure persoane.

3. Dependenţă

Abuzul de droguri, alcoolismul, dependenţă de sex şi jocurile de noroc sunt toate probleme de comportament foarte distructive şi pun foarte multe obstacole într-o relaţie. Mult prea multe femei se simt forţate să „salveze” dependentul de el însuşi. Realitatea este că mulţi dependenţi au nevoie de terapie intensă şi suport doar pentru a câştigă un strop dinabstinenţă, iar femeile suntsunt pregătite să „repare” un dependent bolnav.

4. Comportament posesiv

Dacă un bărbat arată semne ale unei gelozii extreme şi posesivitate asupra partenerei sale, atunci este cel mai probabil că el să sufere de probleme ale unei stime de sine mici şiîncredereîn sine puţină. Un bărbat sănătos mental înţelege nevoia femeilor de a avea interacţiuni sociale şi nu va interveni în celea acestora. Din păcate, comportamentul posesiv de multe ori duce la furie şi violenţă.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL