Coronavirus - România: 20290 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cum s-a infectat bebelușul de cinci luni cu coronavirus: mărturisirea disperată a mamei

Friday, 27 March 2020, 21:17 Sursă: Realitatea.NET

Mama a povestit pentru jurnalistii de la un post TV cum s-a intamplat totul, dar si cum erau tratati pacientii cu Covid-19 in spitalul caruia nu ii este dat numele.

"Din spital, doamna, de unde credeti ca puteam sa-l iau, din spital. Din spitalul mare. De miercuri dimineata, la ora 3, sunt internata la boli infectioase. De miercuri dimineata de la ora 3 pana joi la ora 4-5 sa spunem, in jurul orei 3-4-5, baiatul meu nu a fost consultat de nimeni. Eu ii dadeam paracetamol supozitoare, nurofen supozitoare, panadol. Din ambulanta ne-a coborat intr-o sectie in care erau bolnavi cu covid. (...)

Si ne-a bagat in alta sectie, am stat acolo, baiatul avea febra, temperatura(...) Iesi de pe usa pe hol, mai este un hol unde sunt saloane, si-acolo cred ca sunt foarte rau. Tusesc, au oxigen - chestie de-aia cu furtun la nas, oxigen cred ca este, e foarte... cum sa zic.

De la ei, merge, pune seringi, pune ace, pune branule, le face injectii, vine la noi cu aceleasi manusi, face injectii, pune branule, face tratamentul. Asistentele ies, cu acelasi costum, consulta un om infectat, vine la copil, pune mana pe copil. Nu se dezinfecteaza, nu-si da costumul jos deloc.

Astazi mi s-a umflat baiatul tot la fata si am iesit pe hol, am tipat, am strigat la medic si am zis ca baiatul meu e umflat tot la fata si n-a durat 10 minute si a venit medicul, s-a uitat la el, a pus mana pe telefon, a sunat sa intrebe de analizele noastre. Am inceput sa plang disperata, sa plang ca nu mai aveam nicio putere, mi-a fost in minte ca trebuie sa stau puternica si am stat. Sincer, doamna, mi-e frica. Mi-e frica, ca am un singur baiat si mi-e frica", a povestit mama bebelusului.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-03-28 11:40:38
Dragos Rugescu

"Undo the work" nu se traduce in romana prin "a desface lucrările". Groaznic tradusă știrea...

Alte articole din: ACTUAL