Coronavirus - România: 209648 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cum rămâi însărcinată chiar dacă folosiţi prezervativul. Evită să faci ACEASTĂ greşeală!

Sunday, 29 May 2016, 21:38 Sursă: REALITATEA.NET

Cea mai mare greșeală pe care o poți face când folosești prezervativul este să rupi ambalajul cu dinții sau cu o foarfecă. Chiar dacă ai impresia că ești atentă, îl poți sparge fără să îți dai seama. Un studiu al cercetătorilor americani a arătat că partenerii care folosesc această medotă au un risc de trei ori mai mare de a se confrunta cu ruperea prezervativului, scrie unica.ro.

Specialiștii susțin că prezervativul previne o sarcină nedorită în 98%, însă este important să fie folosit corect.

LICHIDARE DE STOC LA eMAG! CONSULTATI OFERTELE AICI.Prezervativele se pot rupe și în timpul sexului, chiar dacă au fost puse corect. Poți preveni această situație dacă folosești lubrifiant. Nu există un procent exact al riscului de a rămâne însărcinată după ce s-a spart prezervativul.

O sarcină nedorită poate apărea și în funcție de stadiul ciclului menstrual al femeii, perioada fertilă fiind între a 11-a și a 15-a zi.

În cazul în care prezervativul se rupe, ai la dispoziție 72 de ore să iei pastila de a doua zi. O găsești în farmacii și nu ai nevoie de prescripție medicală, însă nu ar trebui să o iei de mai mult de două ori pe an.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL