Coronavirus - România: 19133 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cristi Borcea a ieșit din închisoare. Primele cuvinte pe care le-a spus înainte să plece acasă FOTO

Monday, 02 July 2018, 14:03 Sursă: REALITATEA.NET

Magistraţii Tribunalului Ilfov au decis, luni, asupra cererii de eliberare condiţionată formulată de Cristian Borcea. Până acum, instanţa i-a respins de două ori cererea de liberare condiţionată.

La ieșirea din închisoare, Cristi Borcea a fost însoțit de Valentina Pelinel. 

"După ieșirea din închisoare, încerci să apreciezi mai mult oamenii de lângă tine, să petreci mai mult cu oamenii de lângă tine. ... Nu vreau să mă gândesc decât că trebuie să merg la doctor, să fac teste, să nu credeți că este ușor și nu lasă urme. Nu este ușor pentru nimeni să stai 4 ani și 3 luni. În interior sunt și au fost multe frământări.", a spus Borcea. 

Valentina Pelinel a spus că: "Cel mai important este să fim împreună. Toți copiii îl așteaptă."

 

Tribunalul Ilfov a amânat săptămâna trecută, pentru 2 iulie, pronunţarea în cazul cererii de eliberare condiţionată a fostului acţionar de la Dinamo.

Pe 2 mai, Judecătoria Sectorului 4 i-a respins cea de-a doua cerere de eliberare condiţionată. El mai depusese o cerere de eliberare condiţionată şi în decursul anului 2017, solicitare care i-a fost de asemenea respinsă. În motivarea respingerii, magistraţi au precizat că timpul petrecut de el în detenţie este insuficient şi că, deşi a spus că cei şapte copii au nevoie de tată, oricum el va locui cu mama sa, nu cu vreunul dintre minori.


Dinamovistul este încarcerat la Penitenciarul Jilava după ce a fost condamnat definitiv, în anul 2014, de Curtea de Apel Bucureşti, la şase ani şi patru luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL