Coronavirus - România: 18283 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

CRIMA de pe Calea Victoriei. Suspectul a fost arestat preventiv

Friday, 29 April 2016, 17:27 Sursă: REALITATEA.NET

Tiberiu Radu, suspect în cazul femeii ucise joi, într-un magazin din Capitală, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după o decizie luată vineri de judecătorii de la Tribunalul Bucureşti, acesta urmând să fie închis la centrul de arest al Poliţiei Capitalei. Decizia instanţei vine după ce joi seară bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţia de omor calificat.

"La data de 28 aprilie 2016, în jurul orei 09:15, inculpatul RADU TIBERIU - FLORIN a pătruns într-un magazin, situat pe Calea Victoriei din Bucureşti, unde a înjunghiat-o pe I. L-R., aplicându-i multiple lovituri cu un cuţit având lama de aproximativ 25 cm, provocând victimei un număr de 25 de plagi la nivelul toracelui, capului, braţelor şi piciorului stâng, aceasta decedând la scurt timp după consumarea agresiunii", se arată în referatul de arestare, citat de Mediafax.

Decizia luată vineri de Tribunalul Bucureşti nu este una definitivă şi poate fi contestată de bărbat la Curtea de Apel Bucureşti.

Dezvăluiri cutremurătoare despre crima de pe Calea Victoriei

Surse din rândul poliţiştilor au declarat pentru Mediafax că femeia depusese pe 29 decembrie 2015 o plângere, la Secţia 1 de Poliţie din Capitală, în care acuza că este hărţuită de fostul său iubit. Potrivit acestora, de la momentul depunerii plângerii, au mai fost făcute două apeluri la numărul de urgenţă 112 prin care femeia sesiza că este hărţuită de bărbat. Sursele citate spun că aceasta nu a depus însă alte plângeri pentru fapte de ameninţare.

Sesizarea făcută la Secţia 1 de Poliţie a fost înregistrată pentru fapte de hărţuire iar femeia şi fostul său iubit au fost audiaţi de poliţişti. Pe data de 8 aprilie, poliţiştii au înaintat dosarul la Parchetul Judecătoriei Sector 1 cu propunerea de clasare

"Pentru ca fapta să meargă cu propunere de trimitere în judecată era nevoie de mai multe probe, femeia şi poliţiştii nu au identificat suficiente dovezi. Decizia aparţine însă procurorului, el poate întoarce propunerea", au mai spus sursele citate.

Halucinant! Ce mesaje primea vânzătoarea ucisă cu sânge rece de la fostul iubit, principalul suspect

În data de 29 decembrie, când a înregistrat sesizarea pentru hărţuire, femeia a refuzat să facă cerere pentru emiterea unui ordin de restricţie.

Joi dimineaţă, femeia a fost găsită cu multiple plăgi înjunghiate într-un magazin de pe Calea Victoriei din Capitală, locul unde lucra. Tiberiu Radu, fostul iubit al victimei, este principal suspect pentru omor, el fiind reţinut în apropiere de locul faptei, la câteva ore de la comiterea crimei şi dus la audieri.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL